Wenkbrauwen

Bij Geknipt voor jou!!! bieden wij diverse behandelingen aan voor de wenkbrauwen; epileren (shapen), verven en henna behandelingen.

Shapen & verven

Bij het shapen van de wenkbrauwen wordt de wenkbrauw in model gebracht met gebruikmaking van hars en/of pincet. Daarna worden de haartjes van de wenkbrauw ingekleurd met verf naar wens van de klant. Hierbij worden alleen de haartjes van de wenkbrauw gekleurd. Dit blijft 4-5 weken zitten. De kleur vervaagd wel wat naarmate je gezicht reinigt en/of wast. Probeer met het reinigen van je gezicht, je wenkbrauwen te ontzien om er langer plezier van te hebben.

Vóór verf behandeling:

Na verf behandeling:

Shapen & Henna

Bij het shapen van de wenkbrauwen wordt de wenkbrauw in model gebracht met gebruikmaking van touw, hars en/of pincet. Daarna worden de haartjes én de huid van de wenkbrauw ingekleurd met henna naar wens van de klant. Dit blijft 2-3 weken op de huid zitten. De kleur op de haartjes van de wenkbrauw blijft 6-7 weken zitten. De kleur vervaagd wel wat naarmate je gezicht reinigt en/of wast. Probeer met het reinigen van je gezicht, je wenkbrauwen te ontzien om er langer plezier van te hebben.

Het voordeel van henna is dat als je bijvoorbeeld een litteken in je wenkbrauw hebt zitten, dit na de behandeling met henna minder opvalt dan wanneer je je wenkbrauwen laat verven.

Vóór henna behandeling:

Na henna behandeling:

Boek nu online een afspraak!
This is default text for notification bar