Nagelstyliste Brenda

Nagelstyliste Brenda

Graag stel ik mij even voor: mijn naam is Brenda.

Een tijdje geleden heb ik de opleiding tot nagelstyliste gedaan en met succes afgerond. In de afgelopen periode heb ik veel vanuit huis gewerkt, hierbij miste ik toch het sociale en het samenwerken met collega’s.

Ik raakte hierover in gesprek met Mariëlle die ik al jarenlang ken. Zij heeft mij gevraagd of ik het niet leuk zou vinden om mijn werkzaamheden vanuit de salon in Vathorst te doen. Eigenlijk was ik gelijk enthousiast en inmiddels is onze samenwerking een feit!

Hieronder leg ik de behandelingen uit en geef een toelichting. Mocht je meer willen weten, bel me dan gerust of kijk op mijn Facebook pagina: Nails MaDe by B.

Zie ik jou binnenkort in de salon?

Voor vragen of advies voor de juiste behandeling bij jouw nagels kan je altijd contact met mij opnemen om samen voor jou, de best passende, behandeling uit te zoeken.

Je kan bellen naar de salon: 033 – 202 22 19 optie 2 of op mijn mobiel op 06 – 184 154 20.

Pinnen is ook mogelijk!

Behandelingen

Gellak Basis

De nagel wordt gelakt met gellak en uitgehard in een UV/Led-lamp. Dit zorgt ervoor dat de nagels 2-4 weken mooi gelakt blijven. Voor deze behandeling gebruiken wij standaard een rubber base wat voor extra versteviging van de nagels zorgt.

Gellak Pro

Een gellak basisbehandeling met een combi/e-manicure voor extra verzorging van de nagelriemen.

BIAB/Natural Nail Treatment

BIAB/Rubberbase is een flexibele gel die wordt gebruikt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Uitermate geschikt voor voor iedereen met broze, zwakke, flexibele of beschadigde nagels. Deze behandeling kan helpen de eigen natuurlijke nagels te laten groeien doordat de nagel wordt gevoed, verstevigd en hersteld. De natuurlijke nagel wordt opgebouwd met de BIAB of rubberbase.

BIAB/Rubberbase is er is verschillende (nude)tinten voor een “natuurlijke look” maar kan ook gecombineerd worden met een gewone gellak waardoor alle kleuren mogelijk zijn. Deze behandeling wordt alleen toegepast in combinatie met een e-manicure/combimanicure om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

E-manicure/combi-manicure

De behandeling wordt uitgevoerd voor het plaatsen van een product. Met een e-manicure worden alle losse velletjes, de nagelriemen en de dode huid veilig en pijnloos verwijderd met een elektrische frees. Door deze behandeling oogt het nagelbed van de nagels langer. Ook kan er hierdoor strakker gelakt worden en is uitgroei minder snel zichtbaar. Ook het aanbrengen van een kunstproduct wordt hiermee eenvoudiger en blijft beter zitten. Alle behandelingen worden hiermee standaard uitgevoerd voor het mooiste resultaat.

Acrylnagels

De nagels worden verlengd met tips en vervolgens opgebouwd met acryl. Dit zorgt voor een stevige en harde nagel.

Gelnagels met easy tips

De nagels worden door middel van full cover tips, easy tips, verlengd en egaal gemaakt. Daarna kunnen de nagels worden afgelakt met een gellak.

Acryl gel

Door middel van sjablonen wordt jouw eigen nagel verlengd met acryl gel, tot hoelang je ze wilt hebben. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Indien gewenst worden de nagels afgelakt met gellak of nailart. De voordelen van acryl gel zijn dat het geurloos is, sterker dan gel, maar flexibeler dan acryl en het geeft een uitstekende hechting op de natuurlijke nagel. De nagels kunnen helemaal naar wens opgebouwd worden.

Boek nu online een afspraak!
This is default text for notification bar