Over ons

Maak kennis met ons team

Altijd leuk om van te voren te weten wie u straks ontmoet!

Wij werken met afspraak, maar komt u zo binnenlopen en wij hebben tijd, dan helpen wij u graag!
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 – 202 22 19.
Wij hebben ook een Facebookpagina waar wij alle laatste nieuwtjes op plaatsen. Like ons en u blijft altijd op de hoogte.

Mariëlle

Hallo, mijn naam is Mariëlle en eigenaresse van Geknipt voor jou!!!
Ik zit al vanaf 1996 in het kappersvak en heb bij 2 verschillende werkgevers gewerkt, daarna ben ik nog 8 jaar als ambulant kapster bezig geweest. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en mijn eigen salon was de volgende stap. Ik ben sociaal, spontaan en altijd in om nieuwe dingen te leren. Ik ben boekbaar voor alle behandelingen.
Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag, woensdag (alleen voor nagels) en vrijdag.
Ik hoop jullie te zien bij Geknipt voor jou!!!

Bianca

Hallo, ik ben Bianca en vanaf 1991 in het kappersvak bezig. Na heel wat jaren bij dezelfde werkgever te hebben gezeten vind ik het spannend maar vooral heel leuk om mee te gaan werken aan het opbouwen van een nieuwe salon.
Ik houd van gezelligheid en blijf graag op de hoogte van de nieuwste haartrends.
Ik ben boekbaar voor de volgende behandelingen: knippen (gediplomeerd krullen knippen), kleuren en wenkbrauwbehandelingen.
Op de dinsdag, woensdag, vrijdag en op zaterdag ben ik aanwezig.

Fadwa

Hallo, mijn naam is Fadwa en ik ben sinds juli 2022 aan de slag bij Geknipt voor jou!!!

Ik kom oorspronkelijk uit Syrië en woon nu sinds 2015 in Nederland. Ik heb hier mijn opleiding gedaan en ben alweer geruime tijd als kapster aan het werk. Daarnaast doe ik ook gezichtsontharing met draad, harsen kan ik natuurlijk ook!
Ik ben boekbaar voor de volgende behandelingen: dames knippen en kleuren, epileren met draad en alle nagelbehandelingen.
Wegens mijn geloof doe ik alleen dames behandelen . Ik hoop jullie binnenkort te zien en te spreken.
Mijn werkdagen zijn dinsdag en zaterdag.

Denise

Hallo ik ben Denise en ik ben werkzaam bij Geknipt voor jou!!! als kapster. Daarnaast ben ik ook wimperstyliste, doe ik wenkbrauwen en kan ik jullie voorzien van een prachtige make-up. De afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk.
Ik ben boekbaar voor de volgende behandelingen: knippen, kleuren, alles op gebied van wimperextensions, wimperlifting, alle wenkbrauwbehandelingen en alle behandelingen op het gebied van visagie.
Hopelijk tot gauw in de salon, ik ben werkzaam op de volgende dagen; woensdag, donderdag en zaterdag.

Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne en ik ben erg blij dat ik mijn droombaan heb kunnen vinden voor mijn dagbesteding. Ik werk in de kapsalon op de vrijdagen. Mijn werkzaamheden zijn; haren vegen, koffie & thee verzorgen en ik kan heel goed vlechten. Als het goed gaat gaan wij mijn taken verder uitbreiden.
Ik vind het super leuk!

Boek nu online een afspraak!
This is default text for notification bar